1. škola dječje i adolescentne psihijatrije - sudjelovanje

Institut Perspectiva Sistemica sudjeluje na Prvoj školi dječje i adolescentne psihijatrije u Splitu gdje će kroz izlaganje i radionicu predstaviti Sistemski obiteljski pristup.

Pročitajte više

5. hrvatska konferencija o superviziji - sudjelovanje

Institut Perspectiva Sistemica sudjeluje na 5. hrvatskoj konferenciji o superviziji pod nazivom Snaga supervizije u vremenu promjene gdje će izlaganjem predstaviti pristup Sistemske supervizije u vremenu promjene.

Pročitajte više

EFTA Conversation with Vassilis Charalambopoulos on Systemic Group Therapy - Group Magic - sudjelovanje

Ivana Mošić Pražetina sudjelovala je na EFTA Conversation with Vassilis Charalambopoulos on Systemic Group Therapy - Group Magic.

Pročitajte više

13th EFTA-TIC Meeting of Trainers - sudjelovanje

Ivana Sindik, kao predsjednica HDSP-a sudjelova je na 13-om EFTA-TIC susretu trenera u Grčkoj.

Pročitajte više

Iskustvene radionice iz Sistemske obiteljske psihoterapije

Krajem 2023. godine održale smo dvije iskustvene radionice iz Sistemske obiteljske psihoterapije nakon kojih je uslijedio proces prijave i selekcije kandidata za četverogodišnju edukaciju koji je s početkom godine završen.

Pročitajte više

"Psihoterapija u praksi" - sudjelovanje

Institut Perspectiva sistemica u suradnji s HDSP-om sudjelovat će na stručnom skupu "Psihoterapija u praksi" koji će se održati 12. i 13. travnja 2024. godine u organizaciji Europskog instituta za realitetnu terapiju u Zagrebu.

Pročitajte više

3. Hrvatski adiktološki kongres i 15. adiktološka konferencija Alpe - Dunav - Jadran - sudjelovanje

Naša Ivana Sindik sudjelovala je sa svojim izlaganjem pod nazivom Sistemski pogledi - transgeneracijski obrasci u obiteljima s alkoholizmom u Poreču na 3. Hrvatskom adiktološkom kongresu s međunarodnim sudjelovanjem i 15. adiktološkoj konferenciji Alpe - Dunav - Jadran.

Pročitajte više

Prva iskustvena radionica - VAŽNA obavijest

Termin prve iskustvene radionice 25.11.2023. je popunjen. Zbog povećanog interesa otvoren je novi datum iskustvene radionice koja će se održati 9.12.2023. godine.

Pročitajte više